/ Gulliver/Getty Images
Херцогинята на Кеймбридж е известна с любовта си към фотографията и по всяка вероятност изпитва голямо удоволствие да избере кои семейни снимки да покаже публично, когато има специални случаи.

Кейт често споделя снимки на децата си, които е направила сама, разбира се, понякога работи с фотографи, за да заснеме перфектния кадър на цялото семейство в Кеймбридж.

Забелязва се обаче тенденция при семейните им снимки, особено при послените. Изглежда, че Кейт обича да включва тъмносиньо в снимките - дали чрез дрехите й или тези на децата или в облеклото на принц Уилям.

Поглеждайки назад през годините и трите й деца - принцовете Джордж и Луи и принцеса Шарлот са носили доста сини тоалети.
 

Коледната картичка, която само преди няколко дни разпространиха от кралския двор, доста прилича на друга снимка, която през пролетта показа херцогинята и също бе споменато, че е коледна картичка. Луи е със син пуловер, принцеса Шарлот е със сини панталони, а принц Уилям е със синя риза и сини дънки на тазгодишният семеен портрет.
 

На пролетната снимка пък Кейт и Уилям са в тъмносини дънки, освен това и ризата на Уилям е в тъмносиньо, принц Луи е със сини панталонки, а принцеса Шарлот е цялата облечена в очевидно любимия цвят на Кейт - Шарлот е в синя пола и син пуловер.

Малко преди да разпространят коледната си картичка, цялото семейство присъства на спектакъл. Там отново синият цвят преобладаваше в облеклото им.
 
Превод и редакция: DarikNews.bg