/ iStock/Getty Images
Американската певица Тейлър Суифт обяви изненадващото излизане в полунощ на новия й албум "Folkore", предадоха Асошиейтед прес и Франс прес.

В тавата са включени 16 парчета, а в луксозното издание на сидито е включена и още една допълнителна песен - "Te Lakes". "Повечето неща, които бях запланувала за това лято, не се получиха, но едно от тях се реализира, и това е осмият ми студиен албум, който ще излезе в полунощ. В него съм вложила всичките си приумици, мечти, страхове и размишления, докато бях в изолация", изтъкна певицата.

Новата тава ще бъде с по-малко изразено поп звучене, като се има предвид сътрудничеството на Суифт с фолк групата "Бон ивер", която е съавтор на няколко парчета и пее в едно от тях.

Певицата, която проби в шоубизнеса благодарение на кънтри музиката, преди да премине към поп репертоара си, работи по тавата и с Арън Деснър, мултиинструменталист и основател на инди-рок групата "Нешънъл". Той е съавтор и продуцент на 11 от 16-те парчета във "Folklore". Суифт е авторка и съавторка на всички песни в него.
БТА