Необичайното топлото начало на февруари ни накара да прибегнем по-рано от очакваното към всякакви стратегии за отслабване, стягане и подготовка за лятото. А за това можем да се доверим на Златка Димитрова. Вижте в канала "Красивите българки" във vbox7:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Преди известно време аз и моят екип създадохме сайта ZD, в който може да си поръчате тренировъчен план. Тогава плановете бяха направени за всеки, който желае да поддържа една хубава и стегната физика. Но все повече хора ме питате как аз тренирам, как аз постигам резултати и за това решихме да качим обновените режими в сайта. В момента от там може да поръчате и да пробвате моите лични тренировъчни програми за всеки период - ЗА МУСКУЛНА МАСА, ЗА РЕЛЕФ, ЗА ПОДДРЪЖКА , както и програмата ми за ДОМАШНИ ТРЕНИРОВКИ. 🔥🔥🔥 От тук на татък ще ги обновяваме редовно с моите ъпдейти. Искам да ви споделя, че създадох тези планове на базата на опита с различни треньори, проба/грешка и усетът ми от годините, прекарани във фитнеса.✔️👊🏻 Ако някой ви обещае страхотни резултати с леки тренировки, бъдете сигурни, че ви заблуждава.✔️ В www.zlatkadimitrova.bg програмите са реални, изпробвани и работят!Да, не са стандартните лесни движения с гирички, но пък към всяко упражнение съм добавила клипче с правилното изпълнение и мотивация!✔️🔥🔛💪🏻 ZDTeam_Official

A post shared by ⚜️Zlatka Dimitrova⚜️ (@zlatka_dimitrova_official) on


В поредица въпроси и отговори на свои последователи Златка даде ценни съвети за всички, които са на вълна "отслабване". Каква е тайната на перфектното тяло според Златка Димитрова? Ами, много "просто" - воля, диета и тренировки.
 
Самата Златка тренира 6 пъти седмично, като не прави кардио всеки път. Има отделен ден, в който тренира корем, тогава прави и кардио.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Приятели! Всеки ден отварям и чета съобщенията ви. Благодаря на всички за хубавите думи относно формата ми в момента. Искам да ви кажа, че за всякакви въпроси съм насреща. Искам и друго да ви кажа, че всичко се получава с много постоянство, последователност, стриктност към режимите и силна воля! Резултатът няма да закъснее. Нищо не става с вълшебна пръчка, за това се захващайте за работа и съм сигурна, че ще успеете! МОЖЕТЕ!!! @zdteam_official @flairsport www.zlatkadimitrova.bg

A post shared by ⚜️Zlatka Dimitrova⚜️ (@zlatka_dimitrova_official) on


Що се отнася до храненето, Златка в момента не брои калориите, които приема, но се храни стриктно и без отклонения, тъй като май се готви за състезание. Това стана ясно от отговор на въпрос дали си позволява да яде пица. Е, преди си е позволявала, но в близко бъдеще няма да яде.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Кога приемате протеин? 🍫🍫🍫🍫 На първо място, изключително важно е всички да разберат, че протеините са храна. Това са белтъчини, които приемаме или от храната, която консумираме, или под формата на На първо място, изключително важно е всички да разберат, че протеините са храна. Това са белтъчини, които приемаме или от храната, която консумираме, или под формата на хранителни добавки. Ако работите за увеличаване на мускулната маса, или се опитвате да намалите телесното си тегло, без прием протеини това почти не е възможно! @zdteam_official

A post shared by ⚜️Zlatka Dimitrova⚜️ (@zlatka_dimitrova_official) on


Златка беше категорична и по въпроса с часовете за хранене. По думите ѝ няма значение кога е последното хранене, а какво е. И даде пример: една торта на обяд е по-вредна от 3 яйца точно преди сън.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Как да имате красиви и стегнати бедра!? 🔥🦵🏻✔️ Не става дума за някакво чудо, което ще извае бедрата ви и ще ви накара да се чувствате по-красива в кожата си . Няма такова чудо. Мистичните тайни са заложени в: ✔️проявената воля 🌪🌪🌪 ✔️изборът на подходящ хранителен режим 🍳🥦🍏🍗🍋🥒🍠🥕🥚 ✔️и тренировъчен режим🏋🏻‍♀️🏋🏻‍♂️ @zdteam_official www.zlatkadimitrova.bg @mariyana_photographer

A post shared by ⚜️Zlatka Dimitrova⚜️ (@zlatka_dimitrova_official) on


Плеймейтката призна, че не използва фетбърнъри, а единствено L-carnitine и то само 2 месеца, докато сваля мазнини. В момента тя тежи 64 кг. при ръст 177 см.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук