/ NOVA
Зрителите могат да избират кой филм да гледат по KINO NOVA на сайта https://greatmonday.bg
Втората седмица на емблематичната кампания на KINO NOVA „Великият понеделник“ е подготвила истинско екшън зрелище и смъртоносни опасности. Новите два филма, които ще се борят за победата, са „Дим да ни няма“ и „Бъмбълби“. Киноманите могат да изберат едно от двете предложения на уебсайта https://greatmonday.bg. Лентата, събрала повече гласове, ще бъде излъчена на 10 юли от 21:00 ч. по KINO NOVA.

Екшън-комедията „Дим да ни няма“ е първият филм, който влиза в надпреварата. Повече от десетилетие детективът Бени Чан (Джеки Чан) е по следите на опасен мафиотски бос. Когато младата дъщеря на покойния му партньор Саманта (Фан Бинбин) попада в ръцете на престъпната групировка, единственият, който може да помогне на Бени, е бъбривият комарджия Конър Уотс (Джони Ноксвил). Надпреварвайки се с времето, двамата трябва да избягат от преследващите ги мафиоти и да спасят Саманта, но дали ще успеят?

KINO NOVA
NOVA

Второто предложение за седмицата е приключението „Бъмбълби“. Опитвайки се да се изплъзне на тези, които искат да го заловят и изучават, Бъмбълби намира убежище в автоморгата на малко крайбрежно градче. Чарли Уотсън (Хейли Стайнфелд) е тийнейджърка, търсеща своето място в огромния свят. Именно тя открива белязания от битки робот и се заема с ремонта му. За нейна изненада се оказва, че това не е обикновена кола.
Докато десептиконите преследват оцелелите автоботи с помощта на тайна организация, водена от агент Бърнс (Джон Сина), Бъмбълби и Чарли трябва да се обединят, за да защитят света.

KINO NOVA
NOVA

Феновете на седмото изкуство могат да изберат своя фаворит в сайта на „Великият понеделник“ – https://greatmonday.bg/. На 10 юли, точно в 21:00 ч., ще стане ясно кой от двата филма е събрал повече гласове. По традиция зрителите, които участват в гласуването в единадесетото издание на „Великият понеделник“, ще могат да спечелят по два атрактивни подаръка всяка седмица. В края на кампанията един от всички гласували ще получи голямата награда – смарт часовник.

Не пропускайте най-интересното от „Великият понеделник“ по KINO NOVA. Повече информация за кампанията следете и във Facebook страницата на филмовия канал.