Ще има сватба във VIP Brother 2
Ще има сватба във VIP Brother 2 / снимка: Sofia Photo Agency
В понеделник ще станем свидетели на първата сватба в Къщата на Big Brother. Тя е ще е между победителя от първия сезон на Big Brother Здравко от Приморско и неговата приятелка Христина.

Здравко предложи брак на Христина при влизането си в Къщата в понеделник. Тогава той призна, че отново е разделен с дългогодишната си приятелка, от която има и дъщеря – Яница.

Христина каза “да” след като помоли Big Brother да разговаря с бъдещия си съпруг в Изповедалнята. Младата майка се интересуваше от това дали Здравко е готов най-после да постави семейството си на първо място – преди работата, приятелите, изневерите.

Това са причините двамата да се разделят през месец ноември 2006 година. Тогава Христина, заедно с Яница, напускат Здравко и се преместват да живеят в Сливен.

Сега двете дами ще живеят почти един месец в Къщата на Big Brother. Предполага се, че за тях има специална “тайна стая”. Христина и Яница вече са при другите VIP съквартиранти.

Навън продължават слуховете, че Здравко и Христина играят поредния театрален спектакъл със своята сватба във VIP Brother. Говори се, че двамата са се разбрали да действат именно така. Предполага се, че Христина е била в София с бъдещия си съпруг в деня, в който той влезе в шоуто, а не е гледала предложението му за брак в дома си в Сливен.

Според мнозина по този начин Здравко си прави реклама, за да участва на предстоящите местни избори в Приморско и да бъде избран за кмет на градчето.