Шарън Стоун
Шарън Стоун / Gulliver/Getty Images
Животът на холивудската прима Шарън Стоун коренно се променил след изкарания от нея инсулт през 2001 година и тя станал друг човек, пише сайтът Контактмюзик.

"Когато ти се наложи отново да изградиш мозъка си, загърбваш миналото и взимаш по-добри решения", коментира екранната икона. По нейните думи й се наложило да дисциплинира мислите си. Стоун просто нямала време за губене с лоши помисли.
 


Когато се обръщала назад във времето, тя се сещала за предишната Шарън, но тя в никакъв случай не приличала на днешната.
 

Животът на актрисата е бил изложен на сериозна опасност и тя е имала едва 1 процент шанс да оживее, тъй като била потърсила медицинска помощ прекалено късно. Стоун съветва всички дами веднага да отидат на лекар, ако изпитат непоносим главобол.

Самата тя посетила болница едва на третия или четвъртия ден след прекарания инсулт. "Много хора в моето положение умираха. Аз самата имах минимален шанс да оживея, докато не ми беше направена операцията. Лекарите не знаеха дали ще остана жива в продължение на цял месец", спомня си холивудската дива. На нея никой не й казал колко е сериозно състоянието й, прочела го в едно списание.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Snuggling w my beasties.  S (📷: @pricearana) - #StaySafe #JoeStone #BanditStone #SharonStone #family #StayHome

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on