/ Gulliver/Getty Images
Чудите се какво да правите през лятото и искате незабравимо изживяване, вместо типичната лятна ваканция - няма проблем, за това се е погрижил Джордж Клуни. Американският актьор и режисьор и съпруг на адвокатката и правозащитничка Амал Клуни, обявява на търг вечеря в семейната вила в Лальо, на брега на езерото Комо, в  Северна Италия, пишат италианските издания.
 
Джордж Клуни: Ако късметът ти се усмихне, трябва да го споделиш

Поканата отправя самият Клуни във видеоклип, в който скромно се представя като половинката на по-известната от него Амал, която представя като по-атрактивния елемент в тяхната двойка.
 

Вечерята във вила Олеандра на езерото Комо ще бъде в средата на юли. Поканена ще бъде една двойка. Гостите на Клуни ще получат и двупосочен самолетен билет и настаняване в хотел с 4 звезди. За целта всеки заинтересован трябва да кандидатства в платформата Omaze, предназначена за събиране на средства. Там кандидатите за вечерята със семейство Клуни могат да дарят от 10 до 5000 долара, дори и повече.

Красиви, влюбени и стилни: Джордж и Амал Клуни в Единбург (СНИМКИ)

Всеки дарен долар увеличава шансовете за спечелване на възможността за вечеря в компанията на знаменития семеен тандем.
 

Винаги перфектна: Неотразимата Амал Клуни (СНИМКИ)

На вечерята ще бъдат сервирани традиционни италиански блюда и напитки. Средствата от даренията пък ще отидат за фондацията на семейство Клуни, която се бори срещу нарушаването на човешките права по света.
БТА