Новата година едва настъпи и започнаха прогнозите за бъдещето на човечеството, за икономиката и промените в климата. Ето 7 стряскащи прогнози за 2019:

Трета световна война

Това предсказание идва от мъж на име Майкъл Филипс, който твърди, че е роден през 2043 г., но е пътувал назад във времето, за да ни предупреди за предстоящата гибел. Майкъл твърди, че когато бил на 18 години той бил избран за всички експерименти, свързани с пътуване във времето и е чувствал, че няма друг избор, освен да опита поне да спре предстоящите събития. Той казва, че Северна Корея се е опитвала да пусне ядрено оръжие в САЩ в края на 2018 г., но това щяло да стане през 2019 година.

Предсказанията на Нострадамус за 2019 година (ВИДЕО)

Промени в климата

Вече е добре известен фактът, че климатът се изменя с тревожна скорост. Честотата на природните бедствия се засилва през последното десетилетие и всичко се дължи на глобалното затопляне, което пък води до застудявания в някои части на света.

Най-студената зима през последните 5 години се предвижда , че ще удари най-много страни в Северното полукълбо. А места като Великобритания ще достигнат най-ниски стойности от -17. За сравнение - последният път, когато температурата е била толкова ниска във Великобритания е през 1795 г.

студ
ThinkStock/Getty Images

Постоянно следене

Почти на всеки му се е случвало да си купи нови слушалки и в момента, в който се прибере от магазина, да започне да получава реклами на слушалки в социалните мрежи. През последната година станахме свидетели на няколко скандала със сигурността ни в социалните мрежи, както и доколко личните ни данни са защитени. Предсказанията гласят, че през 2019 личната ни информация ще бъде използвана още повече.

Предсказанията на Петър Дънов - колко от тях се сбъднаха?

Слънчево изригване

Доставчиците на сателитни услуги са добре запознати със слънчевите бури. Те започват с изригване на повърхността на слънцето, като понякога може да се стигне до изхвърляне на големи количества разтопена плазма в Космоса. Проблемът е, че тя има много силно магнитно поле, което може да смути радиовълните и всичко, което засяга електрониката. Очаква се, че през 2019 слънчевото изригване ще причини повреда на повечето спътници и огромен хаос в инфраструктурите на електрическата енергия и транспорта.

слънчево изригване
ThinkStock/Getty Images

Хората и животните ще общуват

Нострадамус е предсказал, че през 2019-та година животните ще бъдат по-близо до хората и ще има хора, които ще могат да разговарят с тях.

Доналд Тръмп ще се разболее

Едно от пророчествата на баба Ванга за 2019 е свързано с 45-тия американски президент. Според нея той ще се разболее от непозната болест, която ще доведе до мозъчен инсулт загуба на слух и травма на мозъка.

Владимир Путин ще бъде нападнат

Според баба Ванга още един политически лидер ще има ужасна година. Срещу руският президент ще бъде направен опит за покушение от собствената му охрана, а Европа ще изпадне в икономически срив.

Още по темата:

Нострадамус, Барт Симпсън и още трима души, които предрекоха победата на Тръмп

Стряскащи предсказания на Ванга в световната преса

Предсказанията на Нострадамус за 2019 година (СНИМКИ)

Пророчествата на Едгар Кейси за бъдещето (ВИДЕО)

5 сбъднати предсказания на Ванга (ВИДЕО)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук