Едгар Кейси, наричан още спящия порок, е новият Нострадамус на XX век. Той е прочут медиум и лечител, който е направил уникални предсказания за бъдещето на планетата. Някои дори вече са се сбъднали, като възходът и падането на Хитлер и разпадането на Съветския съюз.

Вижте предсказанията на Кейси, които предстоят:

Предсказание за Армагедон

Едгар Кейси пророкувал, че това ще бъде битка между доброто и злото, която ще започне през 1999 година. Тя ще бъде за контрол над земята за следващите 1000 години. Дали това включва нова световна война, предстои да разберем.

Предсказания за трета световна война

Третата световна война

Той предрича военни конфликти в Либия, Египет, Анкара и Сирия. Вече тези конфликти са факт и поставят на ръба започването на трета световна война.

5 сбъднати предсказания на Ванга (ВИДЕО)

Важни археологически открития

Едгар Кейси предрекъл, че в близко бъдеще ще има три важни археологически открития, които ще преобърнат представата на хората за техния произход, религия и ценности. Те ще бъдат открити в близост до Голямата пирамида в Египет.

Какво вещае Нострадамус за 2016-а?

Вулкани, земетресения и наводнения

Пророкът предрича активност на вулканите Везувий, Пелея, както и че около 2100 година част от крайбрежните американски градове ще бъдат под вода за постоянно, включително и Ню Йорк, Сан Франциско и Лос Анжелис.

Епохата на мира и светлината

Кейси предрича, че когато отминат времената на войни, катаклизми и разрушения, които ще поставят човешкият дух на голямо изпитание, на земята ще настане нова епоха на мир и просветление. Ще възникне нова обща религия за човечеството, която ще доведе човешкия ум до други, по-извисени разбирания за живота.