Райна героиня в „Забранена любов, Нед снима еротична фотосесия
Райна героиня в „Забранена любов, Нед снима еротична фотосесия / netinfo

Утре вечер от 21 часа зрителите ще видят участниците във VIP Dance в разменени роли.

Как се справи Райна като героиня в сериала „Забранена любов", в който нейният танцувален партньор Фери играе главната роля, ще видим от специално видео.
На Нед се падна тежката задача да снима еротична фотосесия, в каквито не еднократно сме виждали сексапилната Николета Лозанова.

Анелия Раленкова пък се сблъска с пантомимата и влезе в ролята на най-добрия български мим Ники Сотиров, а Крум ще видим в преобразен в гимнастичка. След като се доказа на дансинга, Тереза Маринова изпробва своите певчески възможности. Това не е скрит талант на Данчо Йовчев, а професия на бившия вокалист от група „Те" Любо, който тази седмица отново ще се включи в танцувалната надпревара, заради отсъствието на най-добрия ни гимнастик.

В психотерапевтичен сеанс за освобождаване на вътрешните бесове Мария Силвестър ще е в женския образ на Боби Турбото. Със специфичните очилца, налудничав поглед и плюшения Мечо, тя пита целия свят дали има някакъв проблем. Как Мечо си отмъщава за всички сексуални похождения върху себе си, също ще видим от утрешното издание на VIP Dance.