Плувецът Радостин Кръстев е следващият отпаднал от “Игри на волята” 5. Той загуби елиминационната битка срещу Мастагарков и е специален гост в официалния подкаст на екстремното риалити “След Игрите”.

Пред водещата Ива Иванова Радостин разказа, че не съжалява, че се е явил на капитанската битка, защото за него е важно да се бори на Арената срещу най-добрите. Той сподели, че подкрепя решението на Мастагарков да изостави Старейшините и да отиде при Гладиаторите.

Радостин разказва, че най-трудното изпитание в “Игри на волята” за него е бил гладът. След формата започва да оценява повече личното си време, свободата и близките си.

Радостин
Игри на волята

Плувецът определя Иван Рълев от Гладиаторите за свой втори брат, а стратегическата игра на модела Калоян Митов като “кръгла нула”. Радостин споделя, че е трябвало да не бъде толкова груб с Цвети Станева, а коалицията на Гатьо и гладиаторите приема като “страхлива стратегия”.

Радостин иРълев
Игри на волята

В “След Игрите” Радостин разказва още за Виолета и отношенията си с нея, за приятелката си, за огромния интерес от жените към брат му Михаил и за следващата си голяма мечта - да стане шампион на ледени води на 1000 метра. Гледайте епизода в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.
 
Игри на волята