22-годишната Цвети отпадна от „Игри на волята“ 5 след многокомпонентна битка с Виолета.

Тя е професионален жокей и инструктор по езда, световен шампион за 2021 година по калистеника и шампион на България за 2016, 2017, 2018, 2019 и 2020 година. Тя е самоука и е единствената жена в света, която може да изпълнява силови елементи за мъже.

В предаването бе част от коалицията на Крум и Калоян, но не успя да издържи. Защо? „Объркването беше Виолета“, категорична е Цвети. Според нея Виолета е най-големият интригант.

Какво издаде още за участието си в предаването, научете:

Какво обърка твоята коалиция?

Виолета се обърка. Объркването беше Виолета. И очевидно не успях да привлека Мудева и Теди към нас, защото дойде Виолета.

Кой беше най-големият интригант от Гладиаторите?
 
Виолета. Интригите бяха около нея, защото откакто дойде в племето ни се обърна главата.

Кой е най-големият предател в "Игри на волята"?

Най-големият предател в "Игри на волята"... Всички участници, всички племена. Не мога да се сетя за такъв. Може би... Виктория, ама какво да е направила? Аз въобще не си спомням за предателства. Кой кого е предал... Сигурно не съм била в "Игри на волята". Нищо не помня.

Кой е най-забавният ти любовен момент?
 
Най-забавният ми любовен момент е, може би, на почивката с моя приятел - точно преди да вляза в "Игри на волята". Първо минавахме препятствия във водата, надуваеми, които наричахме “Игри на волята”, после Коколандия между дърветата... Имаше какви ли не приключения. Разходки на пълнолуние в Доминиканска Република. Какво по-хубаво?
 
Игри на волята