/ Игри на волята
Участникът ще напусне екстремното риалити заради тежко нарушение
На безпрецедентно пристъпване на правилата на “Игри на волята” ще станат свидетели зрителите на екстремното риалити тази вечер от 20:00 часа по NOVA. Трите племена ще трябва да платят висока цена, а един от участниците ще напусне формата. Детайлите около грубото нарушение ще шокират всички на Арената.

В края на съботния епизод на “Игри на волята”, водещите Ралица Паскалева и Димо Алексиев обявиха, че играчите са укривали провизии, придобити по непозволен начин от Резиденцията и Стопанството. Според правилата на играта участниците нямат право да изнасят продукти и напитки от териториите, които обитават, а един от тях си е позволил да стигне дори по-далеч. Кой е той, каква е причината за нарушението и какво наказание очаква племената?

Игри на волята
Игри на волята

Изгоненият служебно участник ще направи своя първи телевизионен коментар в “На Кафе” по NOVA във вторник сутрин. Дисквалифицираният ще гостува и на водещата Ива Иванова в официалния подкаст на екстремното риалити “След Игрите”, който ще направи своя дебют в Nova Play, Vbox7 и YouTube веднага след излъчването на епизода тази вечер.

Игри на волята
Игри на волята

Не пропускайте “Игри на волята” днес, 9 октомври, от 20:00 часа по NOVA.

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните  Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“. Епизодите от подкаста “След Игрите” гледайте в Nova Play, Vbox7 и YouTube.
NOVA