​​​​​​Отношенията между британските принцове Хари и Уилям са били влошени доста преди да се появи Меган Маркъл. За това пише вестник „Мирър”.

Кралското семейство за последно заедно (ГАЛЕРИЯ)

Източници, близки до кралското семейство, съобщават, че службата на херцога на Съсекс в армията се оказала истинската причина за многогодишните раздори между братята. Говорейки с тях „Мирър” научи, че Хари неведнъж е казвал, че „10 години в армията ме направиха много по-нормален, отколкото на семейството ми му се искаше да вярва“.

Какво си казаха принц Хари и кралица Елизабет на първата им среща след Мегзит

Херцогът на Съсекс не криел, че след завръщането си от армията през 2015 г., трудно можел да свикне с живота като член на кралското семейство и дори мислел да стане треньор по ръгби или пожарникар. Източници, близки до кралското семейство, съобщават, че в същото време принц Хари започнал да се дразни, че му се натяква, че е „втори след Уилям“.

Щастието е на лицата им: Хари и Меган (ГАЛЕРИЯ)

Един от интервюираните от изданието информатори отбеляза, че Хари винаги се е нуждаел от семейството си, но е останал разочарован. „Трябваше да се вслуша в съветите на баща си и да остане на военна служба. Напускането на армията вероятно беше най-лошото му решение“, каза той.

Друг източник твърди, че принц Уилям също е сипвал масло в огъня и никога не е пропускал „всеки шанс да напомни на брат си кой от тях е предопределен да стане крал“.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БГНЕС