/ Gulliver/Getty Images
Владимир Краснов и Алексей Столяров се представили за Грета Тунберг и баща ѝ
Принц Хари стана жертва на шега от руски комици

Алексей Столяров и Владимир Кузнецов са успели да накарат принца да се разприказва за британското кралско семейство, като са се представили по телефона за Грета Тунберг и баща ѝ Сванте, съобщиха в. Сън и Ройтерс. Лексус и Вован, както са известни шегаджиите, са се обадили на принца два пъти - на 31 декември м.г. и на 22 януари, във Ванкувър. Откъси от разговорите са публикувани в YouTube.

Борис Джонсън стана жертва на руски телефонни шегаджии
​​​​​​
„Това бяхме ние“, призна Вован пред АФП, след като в. „Сън“ съобщи за шегата.
 
Хари казва на представящия се за Грета Тунберг, че тя е по-умна от американския президент Доналд Тръмп и той ще поиска да се срещне с нея, за да се представи в по-добра светлина. Според принц Хари, ръцете на Тръмп „са оцапани с кръв“, що се отнася до климата. Той също я приканва да накара британския министър-председател Борис Джонсън да повярва в нея.

„За съжаление светът се ръководи от някои много болни хора“, казва той в един от клиповете, публикувани в YouTube. Говорейки как могат да бъдат предизвикани промени, той казва: „Ако Доналд Тръмп може да стане президент на САЩ, тогава всичко е възможно, нали“.
 

В телефонния си разговор с комиците Хари говори още за Мегзит. Принц Хари споделя, че се чувства „съвсем отделно“ от кралското семейство. Той признава, че  решението им с Меган да се разделят с кралския живот не е било лесно, но са убедени в правилния си избор, направен, за да защитят сина си. Арчи се роди на 6 май м.г.

„Уверявам Ви, че да сключиш брак с принц или принцеса, не е това, което го изкарват“, казва той.

Запитан дали нормалният живот е по-хубав от това да си в кралското семейство, той отговаря със смях: „О не, мисля, че е много по-хубав“.

Руски комици се пошегували с Елтън Джон, представили се за Путин

Владимир Краснов и Алексей Столяров са популярни със шегите си. Зад гърба си те вече имат телефонни разговори с Борис Джонсън, Елтън Джон и турския президент Ердоган, актьора Хоакин Финикс, американския политик Бърни Сандърс.

Столяров каза пред Би Би Си, че са говорили около час и принцът „сякаш е искал да изприказва какво му е на душата“. Той подчерта, че не са искали да се подиграват на Хари, макар и да използват смешни елементи, за да е шеговит разговорът. „Грета“ например казва, че е открила, че има кралска връзка и предлага да бъде уреден брак с принц Джордж в името на климатичната кауза.

Бъкингамският дворец отказа да коментира шегата или да каже дали записите са истински, посочва БТА. Гласът обаче звучи като този на Хари, предаде Ройтерс.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук