/ Gulliver/Getty Images
Принц Хари собственоръчно приготвил три ястия като угощение в чест на съпругата си Меган, която по-рано през седмицата отбеляза рождения си ден, съобщи Контактмюзик.

Меган получи поздравления за рождения си ден от кралското семейство (СНИМКИ)

Все пак, за да не се провали вечерята, Хари получил приятелско рамо и помощ от страна на свекърва си Дория Рагланд. Бившата холивудска актриса, известна с ролята си в "Костюмари" - Меган Маркъл, е родена на 4-ти август и тази година навърши 39 години.

Синът на Хари и Меган - Арчи, е бил под надзора на баба си, докато двойката отбелязвала рождения ден. Хари е станал много добър готвач, след като се оженил за съпругата си, издават приближени до двойката.

Меган Маркъл вече на 39 - вижте я преди и сега (ГАЛЕРИЯ)

Любопитни почитатели на звездната двойка организираха и анкета в социалните мрежи за това какво ли е подарил принцът на по-възрастната си с 4 години съпруга. Смята се, че Меган е получила колие по поръчка и снимка в рамка като подарък за своя рожден ден.

На 4-ти август британското Кралско семейство честити специалния ден на Меган. Братът на Хари принц Уилям и съпругата му Катрин изпратиха поздравленията си чрез профила си в Туитър - Kensington Royal.

Бабите и дядовците на Хари, кралица Елизабет II и принц Филип, също публикуваха своето послание с пожелания за рождения ден на Меган. 
БГНЕС