/ Gulliver/Getty Images
Членовете на британското кралско семейство поздравиха в Туитър херцогинята на Съсеск Меган, съпруга на принц Хари, за рождения й ден и демонстрираха добри чувства след трудния период, през който Хари и Меган се преместиха да живеят в САЩ и се оттеглиха като високопоставени членове на кралското семейство, предаде Ройтерс.

Официалният акаунт в Туитър на Бъкингамския дворец, който редовно осведомява за дейността на кралица Елизабет Втора и други членове на кралското семейство, публикува снимка от 2018 г. на кралицата с Меган, която празнува 39-и рожден ден.

Меган Маркъл вече на 39 - вижте я преди и сега (ГАЛЕРИЯ)
 

Бащата на Хари принц Чарлз и брат му принц Уилям също публикуваха пожелания за рождения ден на Меган.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wishing a very happy birthday to The Duchess of Sussex today! 🎂🎈

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Birthday to The Duchess of Sussex! 🎈 📸 PA

A post shared by Clarence House (@clarencehouse) on


Меган и Хари се преселиха в Лос Анджелис със сина си Арчи в началото на годината, след като се оттеглиха от ангажиментите си като високопоставени членове на кралското семейство заради разногласия с останалите представители на фамилията и огромен медиен натиск.

Меган Маркъл
Gulliver/Getty Images

Хари, който е на 35 години, призна за разногласия с брат си Уилям, докато Меган се чувствала "незащитена" от кралското семейство, докато била бременна, сочат данни от документи, внесени от адвокатите й по дело, което херцогинята на Съсекс води срещу британски таблоид.

Принц Уилям обидил брат си, като нарекъл Меган „това момиче“

Миналия месец херцозите на Съсекс се дистанцираха от биография, в която се твърди, че Хари бил убеден, че някои от роднините му не харесват съпругата му, бивша американска актриса.

принц Хари и Меган
Gulliver/Getty Images

БТА