/ Gulliver/Getty Images
Последен ден за излушвания и финални изявления в процеса за клевета на Джони Деп срещу таблоида „Сън“. След три седмици на шокиращи разкрития от страна на Джони и бившата му съпруга Амбър Хърд, процесът е към своя край.

Двугодишният брак на Деп и Хърд официално приключи през януари 2017 г.

Амбър Хърд: Когато Джони Деп не беше на дрога, беше любящ, тъмната му страна е чудовище

34-годишната Хърд твърди, че 57-годишния Деп я е удрял и измъчвал, а той от своя страна заявява, че инициаторът на всички скандали е била тя. Разследват се 14 предполагаеми случая на домашно насилие.

Сред най-стряскащите обвинения от страна на Джони, е това, че бившата му съпруга е отрязала пръста му, хвърляйки по него бутилка водка и изхождането по голяма нужда на Амбър в собственото им легло с твърдения от нейна страна, че това е била безобидна шега. На второто обвинение Амбър отговаря, че това е било кучето им, а не тя.

Адвокатите на TheSun: Джони Деп е женомразец и безнадеждно зависим

От нейна страна пък стряскат обвинения като това, че Джони е пикаел на средата на хола им, връзвал я е и е мъчил с часове, влачил я е за косата, замерял я е с бутилки с алкохол и демонстрирал „изключително контролиращо и плашещо поведение“.

По делото бяха изслушани сестрата на Хърд и бившите жени на Джони Уинона Райдър и Ванеса Паради.

Фенове на двамата по цял свят очакват със затаен дъх как ще приключи всичко и кой от техните любимци ще бъде оправдан.

Но както и да приключи един от най-шумните процеси в Холивуд, безспорно светът стана свидетел на шоу, по-увлекателно и от най-големите филмове хитове на двамата бивши съпрузи. 
БГНЕС