Въпреки препоръките на Националния щаб да спазваме социална дистанция и да не излизаме, като че ли кризата с коронавируса ни направи по-сплотени и дори по-близки с хората, макар и през балкон, телефон или монитора на компютъра.

На кампанията за набиране на доброволци в борбата с коронавируса пък откликнаха над 3200 души, които се обучават, за борба със заразата. Сред тях са и много популярни българи от различни сфери на публичния живот. Вижте кои са те в канала "Social Virals" във vbox7:

Тони Димитрова

Певицата е категорична, че в това трудно време песните могат да почакат. Затова тя в момента отговаря на горещия телефон, който община Бургас разкри, на който граждани с въпроси или съмнения за коронавирус, да позвънят. "Реших, че това може да е моят принос да съм полезна в тази тежка ситуация", споделя певицата пред 24 часа.
 
 
Публикувахте от Toni Dimitrova в Четвъртък, 16 юни 2016 г.

Жанета Осипова

Плеймейтката стана доброволец към БЧК. Самата тя определя себе си като млад и активен човек, който не е редно да се "крие" у дома, а трябва да се бие на фронта. "В момент на криза трябва да бъдем единни, да си помагаме, а не да всяваме паника един в друг", категорична е красавицата.
 
Калин Терзийски

Писателят обяви новината в социалните мрежи. Той е доброволец към Столична община, а записването го направил ден преди 50-ия си юбилей. Сметнал, че това е хубав, символичен подарък за него. Впрочем писателят има медицинско образование.

 
 

ЕДНА КНИГА, КОЯТО ОЩЕ НЕ Е ИЗЛЯЗЛА! Мили приятели, вижте какво: тук ще ви покажа една книга, която още не е излязла!...

Публикувахте от Калин Терзийски в Неделя, 4 август 2019 г.

Филип Аврамов

Актьорът разнася храна и лекарства на възрастни и трудноподвижни хора в столичния район "Витоша". Опасността за момента не го притеснява - все пак няма личен контакт с хората, до които доставя стоките.

Филип Аврамов
NOVA