Похотлив бик пробва любовния си късмет с автомобили
Похотлив бик пробва любовния си късмет с автомобили / Thinkstock/Getty Images

Полицията в американски град издирва собственика на разгонен бик, който бил забелязан да пробва любовния си късмет на погрешни места, правейки опити да се чифтоса с няколко автомобила, пише в. "Дейли стар".

Настроеното за размножаване животно е буйнствало в град Гейнсвил, щата Флорида. Бикът е подгонил неколцина случайни минувачи, преди да "възкачи" два автомобила.

От полицията съобщават, че никой не е пострадал от набезите на рогатия похотливец, с изключение на едно от возилата, понесло сериозни щети.

Служителите на реда били повикани от местната жителка Соня Холдър. Жената позвънила в полицията, след като видяла разгоненото животно да опустошава зеленчуците в градината. Бикът не се задоволил само с храната, но се опитал да се чифтоса и с автомобила й.

Пристигането на полицаите изобщо не стреснало похотливия бик. Пред очите на униформените животното най-невъзмутимо се покачило с любовни намерения върху патрулния автомобил.

"Бикът определено очакваше нещо повече от полицейското возило, както и от моя автомобил", коментира Соня Холдър, гледайки на ситуацията откъм комичната й страна.

Собственикът на добичето все още не е открит.

Източник: БТА