Принц Уилям и херцогиня Катрин
Принц Уилям и херцогиня Катрин / Gulliver/Getty Images
Очаквайки херцогинята на Кембридж Катрин да дари съпруга си принц Уилям с трето дете "всеки момент", почитатели на кралската двойка вече се събират пред болницата "Сейнт Мери" в Лондон, пише в. "Дейли експрес".

11 мъдри правила, по които Уилям и Кейт възпитават децата си (СНИМКИ)

Бебето ще се появи на бял свят в частното крило "Линдо" на лондонската болница, където се родиха по-големите му брат и сестра принц Джордж и принцеса Шарлот

Очарователни: Принц Джордж и принцеса Шарлот през 2017-а (СНИМКИ)
 
Сред поклонниците, които вече очакват да станат "задочни" свидетели на раждането, както и да зърнат лично бебето при изписването му, е 46-годишната Мария Скот от Нюкасъл, която "лагерува" пред болничното заведение заедно с дъщеря си и неколцина приятели.
 
Скот и компанията ѝ вече са "присъствали" на раждането на двете деца на херцога и херцогинята на Кембридж и по думите им не могат да пропуснат появата и на третото кралско отроче. "Пристигнахме веднага щом бяха въведени ограничения за паркиране", казва Мария Скот.

Вижте очарователната картичка на Уилям, Кейт, Джордж и Шарлот (СНИМКИ)
 
"Тук, на място, преживяването е съвсем различно от това, което може да видиш по телевизията. Чувството е вълшебно", споделя Скот.
Дамата от Нюкасъл е сред кралските поклонници, които вярват, че бебето ще се роди на 21 април - на рождения ден на британската кралица Елизабет Втора. "За Нейно Величество това ще бъде прекрасен подарък", казва Скот.

Как ще се казва третото бебе на Уилям и Кейт?
 
На пост пред болницата вече е и 83-годишният Тери Хът от Камдън, който от години е пряк свидетел на кралски събития.
"Наблюдавам ги от толкова много години, че вече съм наясно с всяка съпътстваща ги практика. Често обяснявам на хората, които не са присъствали лично, че когато ключовият момент наближи, усещам пеперуди в стомаха. Тогава знам, че трябва да се изправя и да съм готов", споделя възрастният фен.

Уилям и Кейт в очакване на третото бебе (СНИМКИ)
 
Междувременно изданието съобщи, че според 81-годишния градски глашатай Тони Апълтън, оповестил публично раждането на принц Джордж и принцеса Шарлот, третото отроче на кралската двойка ще бъде момче и ще бъде кръстено Филип в чест на прадядо си, херцога на Единбург.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук
БТА