Харесвате я и искате тя да разбере това. Не крийте чувствата си, а и ги покажете. Това може да доведе до много красиви изживявания и незабравими емоции.

Най-чаровните звездни двойки на червения килим на Met Gala

Вижте 5 психологически трика, с които ще  привлечете вниманието на една жена:

Споделяйте нейните вярвания

Теорията за потвърждението е психологически термин и трик, който се използва от много мъже по света, за да спечелят жената, която харесват.

Според тази теория жената иска мъжът да я разбира въз основа на чувствата и вярванията, които тя има за себе си. Ако се опитвате да разберете какво мисли и чувства жената, която харесвате, то според тази теория тя също ще иска да ви опознае.

Най-често ни привличат хора, които ни виждат такива, каквито ни се иска да бъдем.

флирт
ThinkStock/Getty Images

Сходствата помагат при привличането

Вероятно сте чували, че противоположностите се привличат. Но това не е вярно. Теорията за привличането на противоположностите беше отречена. Проучването на стотици двойки разкрива, че повечето хора са привлечени един от друг и имат много по-добри взаимоотношения, когато имат повече сходства, отколкото различия.

Комплиментите са много важни

Ако искате да спечелите момичето, което харесвате, то трябва да и правите искрени комплименти. Всички жени обичат да чуват хубави неща. Проучване по темата сочи, че когато кажеш нещо хубаво на човек, той също започва да те харесва.


Бъдете позитивни

Ако сте щастливи, позитивни и приятелски настроени, то това ще окаже влияние върху чувствата и мислите на момичето. В психологията това се нарича „емоционална зараза“ и е един от най-ефективните психологически трикове, с които можете да привлечете и задържите вниманието на една жена.

влюбени
ThinkStock/Getty Images

Покажете й, че я харесвате

Ако криете чувствата си, това може да ви попречи да изпитате нещо прекрасно. Вслушайте се в сърцето си и и покажете, че я харесвате.

Вижте още по темата:

Ето какво се случва в организма на лудо влюбения човек

Най-глупавите опити за свалка

Мозъкът, а не сърцето ни кара да се влюбваме

Тайните на успешния флирт (ВИДЕО/СНИМКИ)

Петият сексуален партньор е „истинската любов“