Мъжете и жените са различни. Дори понякога е трудно да намерим допирни точки между двата пола, но точно в това е магията, защото противоположностите се привличат.

Затова най-добре е просто да приемем, че мъжете са от Марс, а жените от Венера и да живеем живота си по-леко.

Вижте 5 неща, които мъжете правят, а жените не могат:

Сутрин изглеждат добре и без много усилия

Мъжете прекарват много по-малко време в изпълнение на сутрешните процедури за красота. Те не трябва да правят твърде много неща, докато придобият привлекателен външен вид.

Те имат по-лесна за поддържане коса, дори брада, а жените прекарват по-голямата си част от времето си сутрин пред огледалото. Докато се гримират и си направят прическа е минал поне половин час.

Доказаха, че мъжете са от Марс, а жените от Венера

Х и Y хромозоми

Мъжете произвеждат и Х и Y хромозоми. X и Y хромозомите са отговорни за определяне на пола на индивида. Y хромозомата е важна за мъжкото развитие. Без нея не би имало бебета от мъжки пол.

Голи до кръста

Всички мъже могат да ходят голи до кръста. Разбира се, има и такива, които не изглеждат особено привлекателно голи да кръста. Жените обаче не могат да си позволят този лукс.

Свобода в тоалетната

Мъжете могат да ходят по малка нужда навсякъде, където пожелаят. Въпреки че бяха изобретени устройства за жени, които искат да приличат по това на мъжете, можем да се запитаме - струва ли си.

Право на глас

Живеем в епоха, в която правата и на двата пола са напълно равни и няма ограничение по пол. Но дори и днес има държави, в които жените нямат право на глас.

И още по темата за мъжете и жените:

Учени: Мъжете наистина са по-глупави от жените

Мъжете и жените наистина мислят по различен начин

Най-неразбираемите за мъжете женски практики

Седем забавни разлики между мъжете и жените (ВИДЕО)