Нова маска влиза в мистериозното шоу
Едно от най-гледаните предавания тази есен - „Маскираният певец“ - се раздели с още една известна личност. След три рискови вокални битки в събота вечер, Шапката не успя да се пребори за зрителския вот. Под маската се оказа скрит Къци Вапцаров, което изненада не само зрителите в залата и пред екрана, но и детективите.
 
Никой от тях не успя да разпознае Вапцаров, което още веднъж показа каква сензация е това шоу. В последната си изява на сцената на шоуто той бе подготвил тематичната песен „Шапка ти свалям“ на Криско.
 
„Маскираният певец“ се раздели с още една знаменитост. Кой се криеше под Шапката?

От шоуто зарадваха феновете с още една голяма изненада - на финала на предаването ще видим отпаднал участник с изцяло нова маска.
 
Къци Вапцаров е актьор, режисьор и телевизионен водещ на развлекателни предавания. Започва телевизионната си кариера в шоу „Невада“, от където мнозина помнят и обичаната от зрителите на NOVA Гала. Вапцаров е участвал и в две издания на VIP Brother през 2012 и 2015 г.

NOVA

„Много образи имитирах в това шоу. Гледах ги в интернет - Криско, Рафи, Мариан Вълев и др. Стараех се да имитирам не само пеенето, но и жестовете им. Това е едно страхотно шоу и искам да благодаря на продуцентите за поканата. Аз не бях пял от много време. Мислех си, че ще е доста по-леко, но като видях останалите таланти се наложи да се стегна. Успях да изненадам и самия себе си“, сподели Вапцаров от сцената, веднага след като свали маската на Шапката.
 
Дизайн на костюми за милиони - тайните падат в „Маскираният певец” (ВИДЕО)

„Яд ме е само, че няма да успея да изпея всички песни, които си бях измислил“, добави шоуменът, което провокира водещите да се заинтересуват коя щеше да е следващата песен, която Шапката щеше да изпълни на сцената. „Бях си подготвил Queen - Somebody to love,” каза Къци, а Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека го помолиха да изпее поне малка част от подготвената с толкова старание песен.
 
Бухалът не успя да влезе в топ 7 на маските в „Маскираният певец“

Броени седмици ни делят от грандиозния финал на най-мистериозно шоу в българския телевизионен ефир. Следващата събота предстои да видим талантливите изпълнения на Кукерът, Розата, Пчелата, Принцесата, Гарванът и Пилето. Кой от тях ще разкрие самоличността си решават само зрителите. Не пропускайте „Маскираният певец“ на 23 ноември от 20.00 ч. по NOVA.

Повече информация можете да откриете на официалните FacebookInstagram и Tik Tok профили на шоуто.