Нови зрелищни кадри от едно от най-чаканите заглавия тази пролет разкриват историята преди приказката за Снежанка в новия трейлър на „Ловецът: Ледената война". Двама любими актьори се завръщат в ролите си - от 22 април отново в кината ще видим Шарлийз Терон в ролята на Злата кралица и Крис Хемсуърт като най-опитния Ловец. Актьорският състав е допълнен и от две много атрактивни актриси - Емили Блънт и Джесика Частейн.

Кристен Стюарт отпадна от продължението на Снежанка

Вторият трейлър връща действието до момента, в който се заражда враждата между двете кралици. Всичко започва с предателството на Равена (Шарлийз Терон) към нейната сестра Фрея (Емили Блънт), което я прогонва от царството им.

Нови зрелищни кадри от Ловецът Ледената война (ВИДЕО)
netinfo
След бягството си, Фрея се оттегля в ледена страна, където прекарва времето си в обучение и тренировки на мощна армия от безмилостни ловци, с която да унищожи Равена.

Първият филм "Снежанка и ловецът" оглави американския боксофис още с излизането си на екран

На страната на Фрея в похода й към пълно господство на бойното поле излизат най-добрият Ловец в кралството Ерик (Крис Хемсуърт) и изключително ловката Сара (Джесика Частейн). Ерик и Сара нарушават единствената забрана на Ледената кралица - ловците да не се влюбват.

Нови зрелищни кадри от Ловецът Ледената война (ВИДЕО)
netinfo
Въпреки това това Фрея и нейните ловци се впускат в опасна битка срещу Злата кралица, за да й отнемат най-ценното - Вълшебното огледало. Предстои епичен сблъсък с неизвестен край.

Продуцент на „Ловецът: Ледената война" е Джо Рот - създателят на „Господарка на злото" и „Алиса в страната на чудесата".

Ловецът: Ледената война" идва в кината на 22 април.

Нови зрелищни кадри от Ловецът Ледената война (ВИДЕО)
netinfo