Доналд и Мелания Тръмп
Доналд и Мелания Тръмп / БГНЕС
Заради пандемията от COVID-19 в целия свят през последните месеци много рядко виждахме атрактивната двойка Доналд и Мелания Тръмп. Напоследък обаче ситуацията навсякъде постепенно се стабилизира и анализаторите са категорични, че през следващите месеци ще ги виждаме все по-често заедно, ако кризата позволи. Причината – води се кандидат-президентска кампания, а Доналд Тръмп трябва да убеди, че си струва да гласуват за него. През февруари 2019 година, според проучване на Фокс Нюз, рейтингът на Мелания е 47%, а този на съпруга й – 43%. Безспорно когато първата дама на САЩ се появи, това е сигнал за внимание и интерес.

Това се случи и с последното видео, в което президентът на САЩ Доналд Тръмп кара съпругата си Мелания да се усмихне и тя го прави, но по доста странен начин, обсеби световните медии.

Доналд и Мелания Тръмп
БГНЕС

Вчера семейството посети храма, издигнат в памет на Свети Йоан Павел Втори във Вашингтон.

Те поставиха венец и запазиха минута мълчание.

Доналд и Мелания Тръмп
БГНЕС

Доналд и Мелания Тръмп
БГНЕС

Но друго прикова вниманието на медиите и предизвика безброй много спекулации и коментари.
  След официалната част президентът и първата дама застанаха така, че медиите да им направят снимки.

Доналд и Мелания Тръмп
БГНЕС

На видеокадрите се вижда как Доналд Тръмп е усмихнат и във ведро настроение, държи за ръка Мелания, която обаче е със сериозна физиономия, тъмни очила и очевидно не в същото настроение като съпруга си. Той я поглежда и й казва нещо, а веднага след това тя се усмихва оскъдно и странно.
 

Тази по-скоро тъжна гримаса предизвика истински фурор сред световните таблоиди.



Защо Мелания е в това настроение? Защо така реагира на Доналд Тръмп? Скарана ли е двойката? Това са въпроси, на които вероятно тепърва ще разберем отговорите.