Уви, колкото и да чакаме лятото с него неминуемо идват и разни стомашно-чревни, бактериални и всякакви инфекции и заболявания. Всъщност бактериите и микробите са навсякъде.

Именно от тази тема е обсебена 49-годишната Наоми Кембъл, която напоследък влезе в световните медии именно със страха си от микроорганизмите и начините, по които се справя с тях, докато лети със самолет.  Каналът "OMG Facts" показва какво прави тя във всеки самолет:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Night Owl / Selfie 🌙🖤✨

A post shared by Naomi Campbell (@naomi) on


Така например тя не се качва на борда на самолет без хирургическа маска, медицински ръкавици и антибактериални кърпички.
 
След като намери мястото си в самолета, започва да чисти всичко около мястото си - масата пред седалката си, колана, екрана на монитора пред нея.
 
И Лондон призна Наоми Кембъл за модна икона (ВИДЕО)

"Винаги правя това преди полет", споделя тя пред Daily Mail. "Не ме интересува какво мислят хората за мен - това е моето здраве и така се чувствам добре".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

For @ElleUSA July Conservation Issue ✖️✖️ #TogetherBand #peggylipton #fashion4relief

A post shared by Naomi Campbell (@naomi) on


Освен това Наоми Кембъл носи със себе си личен и чист калъф за седалката, на която ще седи.

Легендарният модел споделя, че изпитва ужас, когато хората на борда започват да кихат и кашлят.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💕💗💞

A post shared by Naomi Campbell (@naomi) onВсъщност "заплахата" е реална - заради малкото време между полети рядко и трудно може да се почиства адекватно самолета. Въпреки това медицинските лица са на мнение, че грижите на Наоми са твърде крайни.

И още:

Красота, голота и стил: Наоми Кембъл на 49! (СНИМКИ)

Бляскавата Наоми Кембъл: Преди 10 години и днес

Черната пантера Наоми Кембъл – модната икона на 2018-а (СНИМКИ)