Григор Димитров
Григор Димитров / БГНЕС
Григор Димитров отпадна от 1/4-финалите на турнира във Виена след загуба с 6:7 (3), 6:4, 3:6 от Даниел Еванс. Дали това обаче е най-голямата новина за българина от австрийската столица? За редица жълти издания в цяла Европа това далеч не е така. А по-скоро новата красавица, която свързват с името на родния ни тенисист.
 

Григор Димитров винаги е бил един от следените под лупа тенисисти на Стария континент, а и в света. Не само заради резултатите си, а и заради характера и външния си вид. Не е тайна, че Григор бе в компанията на имена като Мария Шарапова и Никол Шерцингер. В последно време обаче българинът бе сам на любовния фронт… Дали това продължава да бъде така? Мнозина не мислят по този начин. По време на турнира във Виена, в ложите на българския тенисист бе забелязана нова красавица. Въпреки маската, тя бързо бе разкрита. Става дума за рускинята Лолита Османова.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🥩

A post shared by Lolita 👑 Osmanova (@reina_dolores) on


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🖤Mood🖤

A post shared by Lolita 👑 Osmanova (@reina_dolores) onСпоред профила ѝ в Инстаграм красавицата е изпълнителен директор на Luxury International Magazine.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🖤

A post shared by Lolita 👑 Osmanova (@reina_dolores) onЛолита е на 25 години. Нейният баща има бизнес в сферата на енергетиката.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My ♥️

A post shared by Lolita 👑 Osmanova (@reina_dolores) on