Ангелът на Vicotoria's Secret Стела Максуел оглави класацията на списание Maxim на най-сексапилните жени в света. Манекенката с белгийско-ирландски произход разголи не само тялото си с гореща фотосесия за списанието, но и разкри подробности за самата себе си.

Стела Максуел е най-сексапилната жена в света (СНИМКИ)

"Вярвам, че ако мислиш позитивно, се представяш най-добре и задължително постигаш желаното. Не винаги се получава, но ако си представя как получавам това, което искам, то може да се случи", сподели сексапилната блондинка.

„Надяваш се, благодарен си за възможностите, които получаваш и се впускаш в работа", допълва Стела Максуел, като уточнява, че тази максима не важи само за работата в модната индустрия.

„Не знам какво бих правила, ако не бях модел, но щях да работя точно толкова здраво. Аз съм на 25 години и това е само началото - има още толкова много работа за вършене", признава блондинката.

Стела Максуел е ангел на световноизвестната марка за бельо Vicotoria's Secret.

Участвала е в дефилета на "Балмен", "Версаче", "Марк Джейкъбс", "Клое", "Фенди".

Tonight w @victoriassecret at Fragrance Foundation Awards @FragranceFDTN #TFFAwards #ForeverSexy @ed_razek styled by @elizabethsulcer 💙 glam @cyndlekomarovski & @kennalandny 💙

Снимка, публикувана от Stella! (@stellamaxwell) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

@voguespain by @davidbellemere ✨💫

Снимка, публикувана от Stella! (@stellamaxwell) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST