Най-популярните митове за мъжете
Най-популярните митове за мъжете / снимка: Sofia Photo Agency, архив

Мъжкото онлайн издание на списание Men`s Life състави списък с най-популярните женски митове за срещуположния пол:

1. Мъжете смятат червените нокти за секси. Абсолютен мит е, че силният пол обръща внимание на женския маникюр и особено на червения. Ако трябва да бъдат честни, повечето мъже предпочитат къси нокти, лакирани в светъл цвят.

2. Мъжете си падат по големи гърди. Това твърдение категорично не важи за всеки. Не трябва да забравяте, че в основата на женската красота е хармонията и баланса. Успешната комбинация е разковничето към успеха.

3. Мъжете искат да се чувстват свободни. За повечето идва момент, когато искат да създадат семейство. Мъжете си признават, че обичат да чувстват близостта на половинката и също мечтаят за уединена къща в планината, пълна с деца...

4. Мъжете бленуват за секс с приятелка. Не всички, въпреки че мнозина твърдят, че не съществува приятелство между мъж и жена.

5. Господата предпочитат блондинки. Като цяло цветът на косата не е критерий за силния пол. За модерната жена не е проблем да боядисва косата си и да експериментира с визията си, за да задържи интереса на мъжа. (БГНЕС)