Мохамед ал Файед: Даяна бе бременна
Мохамед ал Файед: Даяна бе бременна / netinfo

Принцеса Даяна бе бременна, заяви бащата на Доди ал Файед Мохамед ал Файед. Това стана на продължаващия процес в Лондон по разследването на обстоятелствата около смъртта на принцесата и сина му.

В показанията си Моханед ал Файед посочи, че Даяна  му  съобщила по телефона за бременността си малко преди автомобилната катастрофа в Париж на 31 август 1997 г. Именно това според твърденията на египетския бизнесмен е станало причина за трагедията, организирана според него от британските специални служби със съдействието на френските им колеги.

"Даяна ми каза по телефона, че е бременна. Аз съм единственият, на когото те съобщиха това", заяви Ал Файед.

Неотдавна британската преса публикува част от кореспонденцията между Даяна и Доди. В едно от писмата Даяна описва и конкретен подарък, който е направила на Доди – копчета за ръкавели, някога принадлежали на баща й. „Скъпи Доди, тези ръкавели са последният подарък, който получих от мъжа, когото обичах най-много на света – моят баща. Сега ти ги давам, тъй като знам колко радостен би бил той, ако знаеше, че са в толкова сигурни и специални ръце. С любов, Даяна“, пише тя на 13 август 1997 година, две седмици преди да загине във френската столица, информира БГНЕС.