Модата се върти и доста неща се връщат обратно в играта, а това невинаги е добра новина. Е, надяваме се, че един ден няма да станат модерни онези огромни тоалети от викторианската епоха и високите яки, пише каналът "OMG Facts" във vbox7.

Всички обаче си спомняме много ясно широките дънки, късите топове, пайетите, тънките метални коланчета, които се слагат на талията и куп други, които се връщат в ежедневното облекло. Ето кои са модните тенденции, които не харесваме, но скоро ще виждаме отново:

Коланчета за корем

Ето тези малки, тънки метални верижчици се завръщат с пълна сила, а вероятно следващото лято ще са топ тенденцията. Родните знаменитости сигурно вече очакват да покажат новите си придобивки, които вече са купили на разпродажба по бутиците. Тези коланчета сигурно ще бъдат част от лято 2022 и всички ще трябва да се примирим, че модата от началото на този век се завръща.



Туника върху дънки

Туника или рокля, както искате наричайте този тренд, но неговото бъдеще е светло. Уви, този ужасен моден тренд ще направи скорошното си завръщане.

Тънки вежди

Ех... модата на тънките вежди също ще направи завръщане, а ние добри си спомняме звезди като Парис Хилтън, Кристина Агилера, Бритни и куп други старлетки (тогава), които въведоха този ужасен вид на веджите, а всяко момиче 91 задължително минаваше през тази фаза.
 

Дънки с ниска талия

Казваме "Не" на тази мода, защото е ужасна, грозна и никой не изглежда добре в подобно облекло. Нека не забравяме, че световните звезди имат стилисти, достъп до маркови дънки, а не нещо от fast fashion магазините. Не се поддавайте на изкушението.
 

Дълги вратовръзки

Ето тези цветни, дълги и грозни неща. Дори те се завръщат и ние изобщо не сме доволни от този факт и не ни пука дали дядо ви си пази една такава от последната сватба, на която е бил.
 

Кичури и прежда в косата

Преди Лейди Гага да бъде възприемана за иноватор, Кристина Агилера се променяше като хамелеон и не ѝ пукаше да бъде красивата и добра блондинка, която всеки иска за приятел (Извинявай, Бритни!). Xtina имаше период, когато сменяше цвета на косата си ежедневно, а платинената грива, в която са вплетени черни вълнени плитки бе топ тенденция. Ако отивате на Халоуин парти, вероятно е супер идея да се маскирате така, но за ежедневието си...