Снимката е илюстративна
Снимката е илюстративна / iStock/Getty Images
Пенелопе - дъщеричката на най-голямата сестра от семейство Кардашиян - Кортни Кардашиян, стана на 8 години.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤠

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on


За рождения си ден тя получи много поздравителни картички от цялото семейство.

Празникът бе отбелязан и в социалните мрежи. Първо, бабата на Пенелопе - Крис Дженър качи 10 сладки снимки на момиченцето, към които написа:
 

"Честит рожден ден на моята прекрасна и скъпоценна Пенелопе! Не мога да повярвам, че вече си на 8. Как лети времето и колко невероятно е да живея живота с теб и твоя сладък дух и очарователната ти усмивка. Ти си най-добрата внучка, дъщеря, сестра, племенница, братовчедка и приятелка ... винаги си толкова мила, вежлива и обичаща. Толкова много те обичам, малкият ми ангел! Пожелавам ти магически ден!"

Лелята на Пенелопе - Ким Кардашиян също поздрави племеницата си като сподели снимка на Пенелопе и дъщерята на Ким - Норт Уест.
 

Тя написа: "Честит рожден ден Пенелопе! Обичам те толкова много, сладко глупаче! Наистина не мога да повярвам, че си на 8 години! Не бих могъл да поискам по-добра приятелка за Норт! Вие двете сте толкова мили и знам, че винаги ще държите една на друга! Обичам те толкова много!".

Пенелопе е поредният член на семейство Кардашиян, който празнува в изолация. Миналият месец рожден ден имаше детето на Ким Кардашиян - Норт, която отпразнува седмия си рожден ден с парти на тема каубой в ранчото на Ким и Кание.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

North’s 7th Birthday Wyoming Style 🤠

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on



За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук