Меган и Хари
Меган и Хари / Gulliver/Getty Images
Херцогинята на Съсекс се просълзи, докато говореше за трудностите, с които се сблъсква, бидейки в светлината на прожекторите като нов член на кралското семейство и жонглирайки с това да е нова майка и младоженка.

Принц Хари обяви война на най-големите таблоиди на Острова
 
В емоционално кратко видео от предстоящ документален филм на ITV за кралското турне в Африка с водещ Том Брадби, Меган казва: „Вижте, всяка жена, особено когато е бременна, наистина е уязвима и това беше голямо предизвикателство. След това, когато имате новородено – знаете... И особено за жената, това е много. Сложете всичко това върху усилията да бъдете нова майка или да се опитвате да бъдете младоженка..." На последните си думи Маган видимо се разчувства.
 
И благодари за въпроса: „Не много хора са ме питали дали съм добре. Но животът зад кулисите е много истински”. Когато водещият пита: „Би ли било честно да се каже, че не е лесно, тъй като всъщност всичко това е борба?“, херцогинята отговаря с „Да“.

Принц Хари разкри кое е най-лошото напомняне за смъртта на Даяна
 
Тя довери, че най-близките й приятели са я предупредили, че омъжвайки се за принц Хари, британските медии ще съсипят живота й.

Откъсът от интервюто идва след като самият принц Хари говори за собствените си борби с вниманието на медиите и за лошите спомени, които му навява всяко щракване или светкавица. Неговата майка принцеса Даяна също беше обект на ожесточено преследване от страна на медиите. При смъртта й дори някои медии излязоха със заглавия, а британци - на протести с лого „Папараците я убиха”.  

И още:

Меган Маркъл съди британско издание, публикувало лично писмо

Бащата на херцогиня Меган показа сърцераздирателно писмо от нея

Най-големите кралски скандали, които станаха достояние на света (ВИДЕО)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук