Да си в самоизолация с малко дете си е истинско предизвикателство и в това със сигурност се убеждават доста майки в последните две седмици.
 
Такъв е и случаят с певицата Мария Илиева, която спазва препоръките на генерал Мутафчийски и си седи вкъщи заедно със сина си и домашния им любимец. Вижте в канала "Music Virals" във vbox7:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💙💙💙 Miami vibes 2020 #besttime #love #happinesiseverywhere #myboy #Alexander

A post shared by 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕒 𝕚𝕝𝕚𝕖𝕧𝕒 (@maria_ilieva_official) on


Мария Илиева сподели в "На Кафе", че се позволява мрачните мисли да взимат превес при нея, а напротив - използва многото време за любими занимания, като свиренето на пиано например.
 
Разбира се, певицата се занимава и изключително много със сина си, кой вече учи буквите. Двамата и пеят много. В грижите за малкия Александър ѝ помага жена, която освен това готвела прекрасно. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy New Year! #2020 да е най-хубавата дотук! Бъдете здрави; Обичайте смело и отдадено; Вярвайте силно в доброто, в себе си и в Бога; Давайте много, без да очаквате каквото и да е в замяна; Мечтайте извън граници; Пишете историята си с любов и я направете интересна и вдъхновяваща за децата си; Правете грешки, без да съжалявате - цял живот се учим😉; И... да не ви пука, достойнството е отношение към собствения мир! Наздраве и за много години, любими хора! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

A post shared by 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕒 𝕚𝕝𝕚𝕖𝕧𝕒 (@maria_ilieva_official) on


Мария Илиева категорично заяви, че не позволява на ситуацията да я плаши, а просто се държи отговорно спрямо нея - когато се налага да излиза, го прави с маска, ръкавици и само по неотложни задачи.
 
Певицата не пропусна да критикува и възрастните хора, които са най-уязвимата група, че не приемат на сериозно ситуацията и често излизат по дребни поводи.