Мария Илиева е безспорно една от най-харесваните и хитови певици в България. Тя е един истински артист, който обича и уважава своята многобройна публика, професионалист, който умее да създава качествена музика. Животът на певицата обаче не е само работа. Вижте в канала "Cool Kids" във vbox7:

Изпълнителката на „Играя стилно“ обича да споделя кадри с малкия си син Александър. Той определено е дете с късмет, а и гледано с много обич и внимание.  Скоро тя качи нова снимка с малкия ангел. Кадърът събра хиляди харесвания и десетки коментари.
 
Вижда се, че двамата се забавляват в красива градина, играейки си и прекарвайки чудесно времето заедно.

Александър е облечен с вкус. Момченцето е с тъмни дънки, светла ризка, която е съчетана със светли маратонки, а неговата звездна майка блести с пролетна премяна. Красива дълга рокля с флорални мотиви, съчетана с големи слънчеви очила, а косата е прибрана на висок кок.

Преди време певицата сподели в интервю, че с бащата на Александър са имали планове, които просто не са се случили. 

"Не очаквах, че ще трябва да отгледам сина си сама.", призна певицата Мария Илиева в искрен разговор с Мон Дьо преди година.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💙💙💙 Miami vibes 2020 #besttime #love #happinesiseverywhere #myboy #Alexander

A post shared by 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕒 𝕚𝕝𝕚𝕖𝕧𝕒 (@maria_ilieva_official) on


Скоро певицата изнесе интересен онлайн акустичен концерт, който бе радушно приет от феновете. Междувременно Мария сподели, че вижда професионалното развитие на Александър, доста по-различно от нейното. 

След като почитател се поинтересува дали тя ще насърчи малкия Александър, който през януари отпразнува втория си рожден ден, също да се занимава с музика, тя отговори: „Май не“. 

Дали обаче това ще бъде така наистина... Мария тепърва ще разбере, а ние се надяваме, че скоро тя ще ни зарадва и с нов музикален проект!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Life is good❤️ #happiestmother #blessed #mybiggestlove #Alexander

A post shared by 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕒 𝕚𝕝𝕚𝕖𝕧𝕒 (@maria_ilieva_official) on