Мадона забранява на децата си да гледат телевизия
Мадона забранява на децата си да гледат телевизия / снимка: БГНЕС

Американската певица Мадона има строги схващания за възпитанието. Тя забранява на децата си телевизията и бонбоните, за да не се разхайтят.

Децата имат нужда от ограничения, иначе ще се разхайтят, казва самата тя за списание „КултурШпигел“. Според нея игнорирането на телевизията е „истинско пънк-рок поведение“. По отношение на музиката тя не забранява нищо на децата си Лурдес и Роко, тъй като има доверие във вкуса им. Аз съм строга майка, признава тя в друго интервю, дадено преди дни в Германия за в. „Франкфуртер Рундшау“.

Вече на 49 г. Мадона казва, че все още се смята за бунтарка и се опитва да предаде това състояние на духа на децата си. Не смятам, че на децата вреди това, че родителите им непрекъснато поставят под въпрос обществото, в което живеем, изтъква тя пред „КултурШпигел“. Ако ще трябва да спасяваме света, нека го направим забавлявайки се, добавя Мадона.

Новият й студиен албум “Хард Канди“ - 11-ят по ред – излезе в петък в повечето европейски страни. В Северна Америка го пускат във вторник.