Гледайте драматичната поредица от вторник до петък в 20:00 часа по NOVA
Заплетените истории около ареста на Сава и разпитите на приближени и свидетели ще продължат и в новите четири епизода на „Лъжите в нас“ от втoрник до петък в 20:00 часа по NOVA. Манипулирани показания, лъжесвидетелстване, подхвърлени доказателства и едва призната истина са само част от ситуациите, с които драматичната поредица ще сблъска зрителите тази седмица.

Рая и Ирина са готови на всичко, за да измъкнат Сава от затвора и да намерят правилното алиби, независимо от последствията, които ще повлече то след себе си. Междувременно Шейтанов вече е убеден, че зад всички неприятности, случили се с „Шперфазер“ и семейството му, стои именно неговият зет. Въпреки обвиненията от прокуратурата и бащата на съпругата си, Сава е готов да се бори за своето оневиняване.

Лъжесвидетелстването ще накара Прокуратурата да поднови разпитите, за да разбере кой е виновният и какви могат да са последствията за него. Именно там ще се появи и неочаквана призната любов между Адриана и прокурор Григоров. Непреклонната Адриана няма да устои на поредното предложение за истинска близост на младия си колега, но дали ще бъде готова да признае връзката си пред всички?

Кой ще каже истината на разпитите и кой ще излъже? Кой ще бъде заловен с фалшиви показания? Какви промени ще настъпят за Сава в семейство Шейтанови? Ще започне ли той свое собствено разследване? Към кого ще се обърне Шейтанов за помощ? Какво ще се случи между Адриана и Григоров? Ще повлияе ли връзката им върху разследването? - разберете в новите епизоди на „Лъжите в нас“ тази седмица от вторник до петък в 20:00 часа по NOVA.

Още новини ще откриете на уебсайта, Facebook страницата и Instagram профила на сериала. Всички епизоди на „Лъжите в нас“ може да гледате в NOVA PLAY и Vbox7.com.