Гледайте новите епизоди от вторник до петък в 20:00 ч. по NOVA
Тази седмица сериалът „Лъжите в нас“ ще поднесе на зрителите нови мистерии, дълбоко пазени тайни от миналото, лъжи и дръзки действия. Героите ще бъдат изправени пред неочаквани предизвикателства и тежки сблъсъци, а загадките в новите епизоди на драматичната поредица стават все повече.

В „Шперфазер“ предстои изненадваща рокада, която ще даде власт на едни, но ще я отнеме от други. Сава е готов да направи всичко, за да докаже на Шейтанов, че не той е предателят, но един неочакван арест може да му изиграе лоша шега. Въпреки че връща заетите пари на Стефан, изпълнителният директор не може да се отърве от мистериозните сандъци, а още някой е на път да разбере за съществуването им.

Една от най-дискутираните теми в обществото ни също ще застане на преден план в епизодите на „Лъжите в нас“ тази седмица по NOVA. Борбата с домашното насилие и последствията от него изцяло ще ангажира вниманието на четирите приятелки – Цвети, Рая, Адриана и Бояна. Цвети е напът да признае пред себе си на какво е подложена и да опита да потърси решение. Най-близките ѝ хора пък ще бъдат готови на всичко, за да й помогнат, колкото и да е трудно това начинание. Анонимен сигнал за домашно насилие срещу Явор ще бъде подаден до службите, но дали това има значение за влиятелния мъж, който все още заема ръководна позиция в Агенцията за закрила на детето?

Цвети
NOVA

Какво ще се случи с Цвети и децата? Ще се появи ли нов герой в тяхното семейство? Кой е подал сигнала срещу Явор и ще понесе ли той някакви последствия? Кой друг любим персонаж ще се окаже в ареста и какви ще бъдат причините? Ще приеме ли Щерю сделката, която семейство Шейтанови ще му предложат? – разберете в новите епизоди на „Лъжите в нас“ тази седмица от вторник до петък в 20:00 ч. по NOVA.

Още новини ще откриете на уебсайта, Facebook страницата и Instagram профила на сериала. Всички епизоди на „Лъжите в нас“ може да гледате в NOVA PLAY и Vbox7.com.