Луната във водните знаци (ВИДЕО)

Луната в хороскопа е подсъзнателното възприятие на човека със заобикалящия го свят.

Елементът на водата се свързва с възприемчивост и чувства. Водата е символ на душата. Водните Луни са луните в Рак, Скорпион и Риби. Те са чувствителни, преживяват интензивно, по-трудно се разкриват и затова им е необходима по-задушевна и близка обстановка, особено на Луната в Рак.

Влияе ли наистина Луната върху настроението и поведението ни?

При проблем тя лесно се затваря и прибира навътре. Когато е спокойна Луната в Рак може да даде много добра душевности сърдечност.

Луната в Скорпион подсъзнателно възприема света като недружелюбен, опасен и агресивен. Макар че е женски знак, Скорпионът е силен и по-скоро ще нападне в проблемна ситуация, докато Луната в Риби ще предпочете да си тръгне.

При спокойни обстоятелства Луната в Скорпион може да прояви най-дълбоките чувства, а когато Луната в Риби се разкрие, тя е мила, добра и много нежна.

Водните луни могат да се разкрият най-вече в семейството и в близък кръг от хора. Те са внимателни, тъй като са силно чувствителни, е необходим определен подход и отношение, за да се отворят към заобикалящия ги свят по най-добрия начин.

И още за Луната и влиянието й върху хората:

Кървава суперлуна наелектризира планетата (СНИМКИ)

Луната в огнените знаци (ВИДЕО)

Луната във въздушните знаци - важно е общуването (ВИДЕО)

Луната в земните знаци (ВИДЕО)