Бързо и дори неусетно дойде десетият месец от календара. Големите астрални събития през месеца са чак в края му - пълнолуние на 27-и и начало на ретрограден Меркурий на 31-ви.

Какво ще поднесе още месецът на 12-те зодии? Вижте в канала "Cool News" във vbox7:

Овен

Добри новини за вас! Пълнолуние в Скорпион ще ви донесе много романтични и сексуални удоволствия. Няма да имате никакви финансови затруднения, дори напротив - ще успеете да спестите за мечтана покупка. В професионален план нещата си идват на мястото, но чак в края на месеца.
 
Телец

През октомври ще се наложи да погледнете навътре в себе си, за да си дадете сметка кои са вашите искрени желания и мечти. Във връзката ви нещата може би няма да са задоволителни, но трябва да знаете, че в края всичко ще се подреди. 
 
Близнаци

Нещата стават повече от горещи за вас, когато Венера влезе в Скорпион. Необвързаните представители на зодията със сигурност ще се радват на голяма популярност по барове и приложения за запознанства. В края на месеца ще имате апетитно предложение в работата.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Карамельный, шоколадный, кофе и пралине 😍 нет, это я не про сладости, а про любимые цвета в одежде ❤️ ⠀ С бежевым случилось любовь ещё два года назад и для холодного времени года, оказалось абсолютно идеальным для меня 🍂 он согревает уже только своим цветом. ⠀ Люблю создавать монохромный образ, в котором все цвета из одного сегмента. ⠀ А вы осенью за чёрный или тоже есть влюблённые в бежевые оттенки?

A post shared by ОСНОВАТЕЛЬ КУРСА ПО FLATLAY (@svetlanasmakhtina) on


Рак

Този месец ще се наложи да поработите върху своето самочувствие и най-после да се научите да приемате себе си, каквито сте. Ще ви се отдадат възможности да осъществите отдавна начертани планове, така че октомври е вашият месец.
 
Лъв

Време е да се обърнете към себе си и да се поглезите, както само вие си знаете. Запомнете - ако вие не го направите, няма кой! Същевременно обаче не обръщайте гръб на другите. Очаквайте истинско разгръщане на потенциала си в края на месеца.
 
Дева

Месецът ще е наистина страхотен в професионален план. Вашата планета е Меркурий, който в този месец е ретрограден, но това вас не ви касае. Дните от октомври ще са истински катализатор за нови и свежи неща около вас.
 
Везни

Месецът за вас ще започне емоционално в личен план. Често през октомври ще ви е трудно да запазите самообладание и да сдържате нервите, но... има и такива дни. Хората около вас ще очакват отговори от вас, бъдете готови да им ги дадете.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Had the best long weekend with my Pumkin y’all! It’s so refreshing when you get a few days to just enjoy each other. Today, we spent the day running errands and made a stop at a local farm back home to pick out pumpkins and mums for our front stoop. It was the first day that really felt like Fall outside🍂 What did you do this weekend?! Obsessed with this super flattering bodysuit from Forever 21 and they are offering 20% off right now! I linked everything I’m wearing including my favorite OTK boots from last season🖤 Screenshot this pic to get shoppable product details with the @liketoknow.it shopping app! #liketkit http://liketk.it/2Fpyx

A post shared by A M A N D A L Y N (@eastcoastalyn) on


Скорпион

Това е вашият месец! Чакат ви много вълнуващи събития, но не се хвърляйте във всичко безрезервно, пазете се от разочарования в любовен план.
 
Стрелец

Въпреки че есента настъпи, а с това красивите летни емоции останаха в миналото, всъщност октомври ще бъде месецът, за който ще си спомняте дълго и то с хубаво. 
 
Козирог

Вие се движите в някакъв си собствен ритъм, който обаче рядко има връзка с реалността. Октомври ще ви донесе много нови професионални възможности, които вие, разбира се, ще прегърнете.
 
Водолей

Този месец ще попаднете в емоционален капан. Очаквайте неприятни срещи с бившия/бившата в началото на ретроградния Меркурий. След средата на месеца ви очакват истински приятни емоции, свързани с професионалните ангажименти.
 
Риби

През октомври ще размишлявате върху отношенията си с другия пол. Ако сте във връзка, се запитайте дали това е човекът, с когото искате да остареете. Отделете повече време, за да преосмислите приоритетите си.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Autumn leaves and pumpkins please 🎃🍂 Beautifully captured by @leeshakingphoto 📸

A post shared by THE WEDDING BLISS (@theweddingbliss) on



За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук