Лили Иванова
Лили Иванова / БГНЕС
Легендарната българска певица Лили Иванова направи дарение на лекарите от Александровска болница, които са на фронтовата линия в битката срещу коронавируса у нас. Тя направи този жест по повод рождения си ден вчера.

Лили Иванова дари цветна градина, с която я обсипаха фенове и приятели на медиците.



"Днес ГЛАВНА РОЛЯ имат медиците! Изолирани зад СТЪКЛЕНИ СТЕНИ, те са нашите герои. Да им дадем нашата любов, защото ЛЮБОВТА Е ЖИВОТ! Пожелавам им да са все така НЕВЕРОЯТНО отдадени, КАКТО НИКОЙ ДРУГ! Да ги залеем с БУРНАТА РЕКА на нашите аплодисменти. Респект! Приемете днес моите „аплаузи“ към Вас, скъпи медици, за постоянството, всеотдайността и обичта към професията! Защото, АКО СПЕРЕТЕ ДА НИ ОБИЧАТЕ, ЩЕ СПРЕ ДА НИ ИМА! Поднасям Ви тези цветя от мен и моите приятели, засвидетелствали уважение за рождения ми ден. Те са за Вас, в знак на благодарност и обич! Специални благодарности на проф. д-р Костадин Ангелов, директор на УМБАЛ „Александровска“, за помощта и подкрепата и на Lady Flower за съдействието! Отново – респект! ", написа певицата в профила си във Facebook.

Самата Лили Иванова по образование е медицинска сестра, след като завършва в Медицинския техникум за медицински сестри и акушерки във Варна и дори работи няколко години в тази професия.