/ / Gulliver/Getty Images
Ана Курникова най-после показа близнаците си заедно. Случайно или не тя публикува снимка с бебета в профила си в Instagram в деня, в който отборът на Русия елиминира от надпреварата на Световното първенство по футбол испанския национален отбор.
 
Енрике и Ана отново разделиха близнаците... за снимка (СНИМКИ)

Половинката на Енрике Иглесиас публикува кадър, на който е гушнала Никълъс и Луси. Бебетата са облечени с бодита, които също веднага подсещат за спортния форум. Дрешките им са с образа на талисмана на първенството - вълкът Забивака.
 
Вълкът Забивака: Талисманът на Мондиал 2018 (СНИМКИ)

Самият Енрике многократно е споделял, че е футболен запалянко. Преди време дори показа как гледа мач от Шампионската лига в компанията на бебоците. До момента това всъщност беше и единствената снимка на двете звездни бебета заедно. 
 
 

🐳😂🐳 Happy 4th of July!

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on



Макар и само на 7 месеца, Ана и Енрике не се притесняват да показват наследниците си на последователите си в социалните мрежи. Досега обаче те никога не бяха пускали общ кадър на бебчетата и обикновено си ги поделяха в отделни снимки.
 
Енрике Иглесиас гледа футбол с близнаците (СНИМКА/ВИДЕО)

Така например отбелязаха и старта на Световното първенство по футбол в Русия. Първо бившата тенисистка публикува снимка с едно от бебета. На следващия ден и Енрике сподели кадър как гледа мача между Португалия и Испания в компанията на бебе.
 
 

🇷🇺❤️🇪🇸 #россия #españa #мирдружбажвачка

A post shared by 🐾 Anna 🎈Аня (@annakournikova) on


Сега двубоят между отборите на Русия и Испания в елиминационната фаза на Световното първенство вероятно е предизвикал вълна от емоции в дома на Енрике и Ана. А повод да се усмихва след последния съдийски сигнал имаше само бившата тенисистка. Отборът на Русия сътвори една от сензациите на Мондиал 2018, като елиминира след изпълнение на дузпи сочените за фаворити испанци.
 
Бебетата на Ана и Енрике може също да са имали фаворити във футболната среща. И докато малкият Никълъс гледа леко стреснат, сестричката му Луси е видимо в екстаз.
 
Ана Курникова показа как се забавлява с едно от бебета си (ВИДЕО)

Енрике Иглесиас и Ана Курникова станаха родители през декември. Месец по-късно показаха и за пръв път близнаците си Никълъс и Луси. Оттогава те периодично споделят снимки с бебета си, от които е видно, че се наслаждават на родителството.