Кейт Мидълтън и тази година не изневери на стила си, започвайки годината с блясък и стил. Докато Меган Маркъл се опитва да избяга от обективите на камерите, и се разхожда с ежедневно облекло в далечна Канада, дукесата на Кеймбридж не се плаши от медийното внимание и през първия месец на 2020 г. се появи с няколко нови тоалета на различни публични събития. Вижте в канала "Royal News" във vbox7:

5 януари – неделна служба в църквата Мария Магдалена

Първата и поява, уловена от камерите през януари, бе по време на посещение на църквата „Света Мария Магдалена“ в Норфолк. Кейт се появи с ново вълнено палто на Roksanda в стил „Denton“  ($3 405) с интересно преливащи се тъмносини и оранжеви нюанси. Кейт допълни палтото с вълнена шапка на Hicks & Brown ($125), както и с любимата си кожена дамска чанта от Jaeger($195), кафяви ръкавици „Imogen“ от Cornelia James ($105). Кейт бе обула и кафявите си ботуши Stuat Weitzman ($695), които не е носила (публично) от 2013 г.!

Херцогинята допълни външния вид с обеците подарени и от принц Уилям и принадлежали на покойната принцеса Даяна.

15 януари – посещение в Брадфорд

Това бе първата официална публична поява на Уилям и Кейт през тази година. Двамата посетиха заедно град Брадфорд. Кейт бе облечена с дълго и вталено палто на Alexander McQueen изработено по специална поръчка, под което се криеше рокля с черно бял принт от Zara ($129). Кейт бе допълнила този елегантен и консервативен ансамбъл с черни обувки на ток от Gianvito Rossi ($695) и малка черна кожена чантичка от Aspinal of London ($725 ).

Кейт в Брадфор
Gulliver/Getty Images

20 януари – официален прием в Бъкингамския дворец

За официалното вечерно събитие 38-годишната Кейт бе избрала зашеметяваща червена рокля „Aurora“ на Needle & Thread ($537), която съчета с чантичка '”Casa” на Jenny Packham ($595)  и обувки „Gianvito 105“  от Gianvito Rossi ($670) в същия цвят. За завършек на визията си Кеът бе заложила на комплект рубинени обеци от Soru ($270).

Кейт Мидълтън и Уилям
Gulliver/Getty Images

21 януари – посещение в град Бирмингам

На 21 януари Кейт стартира 24-часова обиколка във Великобритания за популяризиране на националното проучване „5 големи въпроса“ относно най-добрите начини за отглеждане на деца.

За първата среща с малчуганите в научния музей в Бирмингам Кейт бе облякла дълъг черен панталон от Jigsaw ($170), ефектна риза „Pansy Pussybow“ на Tabitha Webb ($385)  в няколко нюанса на зеленото с ефектен принт и панделка на врата, както и черни обувки „Josie“ от Emmy London($430).  Аксесоарите към този тоалет бяха обеци със зелен оникс „Siren“ от Monica Vinader ($175) и гривна „Maya Torque“ от Halcyon Days ($140).

Кейт
Gulliver/Getty Images

22 януари – посещение в Кардиф, Уелс

Във връзка с инициативата „5 големи въпроса“ Кейт Мидълтън посети детския център “Ely and Careau” в Кардиф, Уелс, и поговори с редица майки, на които според репортери е споделила за преживяванията около първата си бременност.

За събитието Кейт бе заложила на вълнено палто в цвят камел от Massimo Dutti ($450), черен пуловер поло, кафява пола с леопардов принт от Zara ($49) и черни велурени ботуши на ток от Ralph Lauren ($1100). Аксесоарите към този тоалет бяха филигранови обеци и златно колие от Daniella Draper ($1400).

Кейт Мидълтън в Кардиф
Gulliver/Getty Images