Кари Фишър се тревожи от проклятие върху Междузвездни войни“
Кари Фишър се тревожи от проклятие върху Междузвездни войни“ / Guliver/Getty Images

Звездата от оригиналната трилогия "Междузвездни войни" Кари Фишър, която се завърна за седмия епизод от поредицата, "Силата се пробужда", се опасява, че продукцията е прокълната, съобщи Контактмюзик.

След като миналата година актьорът от оригиналната трилогия Харисън Форд, който също се включи в поредното приключение, пострада на снимачната площадка, а преди броени дни оцеля в катастрофа с хеликоптера си, 58-годишната Кари Фишър е убедена, че над "Силата се пробужда" тегне проклятие. Актрисата разкрива, че малко преди инцидента със 72-годишния Форд тя е преживяла първото в живота си пътно произшествие.

"Подобни неща се случват по тройки. Трябва да проверя дали Марк Хамил, който също е част от оригиналната трилогия и се завърна за седмия епизод, е добре. Имам ужасяващото чувство, че продукцията е прокълната", споделя Кари Фишър.

Актрисата разказва, че малко преди скорошния инцидент с Харисън Форд е управлявала автомобила си в дъждовния Лос Анджелис, когато гумата на возилото се откачила. "Произшествието не беше толкова сериозно, не пострадах, но за пръв път в живота ми се случва подобно нещо. Казаха ми, че на магистрала подобен инцидент може да е фатален. По-късно, когато гледах новините, научих, че Харисън е катастрофирал. Наистина се тревожа от проклятието на "Междузвездни войни: Силата се пробужда", разказва Фишър.

Седмият епизод от поредицата "Междузвездни войни", режисиран от Джей Джей Ейбрамс, ще излезе на екран на 18 декември тази година. В лентата зрителите ще видят отново ветераните от оригиналната трилогия Кари Фишър, Марк Хамил, Харисън Форд, Питър Мейхю (Чубака), Антъни Даниълс (C-3PO (Си-Трипио) и Кени Бейкър (R2-D2 (Арту Диту), както и новите попълнения в актьорския състав Лупита Нионго, Гуендолин Кристи, Джон Бойега, Дейзи Ридли, Адам Драйвър, Оскар Айзък, Макс фон Сюдов, Анди Съркис и Домхал Глийсън.

Източник: БТА