Факт е, че има някои цветове, които се считат за класически, когато говорим за коледната украса. Но пък има и толкова други красиви възможности, а и да не говорим за модата при коледните украси (защото и такива има). 

Тъй като е началото на декември, вероятно доста от нас се чудят какво да бъде тази година. Разбира се, звездите отново са тук, за да ни помогнат в избора на перфектната декорация на дома според зодията. Вижте в канала "OMG Facts" във vbox7

Овен: Нещо светещо и много динамично

Тъй като Марс стои винаги зад вас, вашият цвят е червеното. Този цвят е не просто коледен, той е вашият цвят! С удоволствие ще добавите някои led лампички, с които да направите дома си нещо средно между къщичката на Дядо Коледа и дискотека в Студентски град. Просто обичате светлината, яркостта и пищността.
 

Телец: Нещо ароматно

Вие знаете, че Коледа не са само цветове, украси и коледни филми, но и много аромати. Вие ще заложите на коледни свещи, естествени борови клонки, много канела и портокал. Това ще е истински пир за сетивата!

Близнаци: Направена от вас декорация

Вие преливате от въображение и няма нищо по-лесно и приятно за вас от това сами да си направите декорацията. По-добре ще ви се получи, ако използвате сребрист цвят заради вашия Меркурий. Нека вторият цвят да ви е синият, за да напомня за лекотата и ефирността.

Рак: Богата и семпла украса (едновременно)

Коледа е вашият празник! Вие сте заделили солиден бюджет за празника, а украсата ви и тази година ще бъде доста богата. Нейните цветове ще са бялото, сребристото, но в красиви перлени нюанси. Голямо внимание ще отделите и на коледните сладкиши, защото те само допълват уюта.
 

Лъв: Ярки и големи орнаменти

Няма кого да изненадате с избора си. А той ще бъде на голяма елха, с големи и блестящи гирлянди, играчки. Вероятно ще вземете дори голяма фигура на Дядо Коледа. 

Дева: Внимание към детайла

Обичате да организирате подобни неща. Затова ще изпипате всеки детайл на коледната украса у вас. Всяка играчка ще има своето специално място на елхата, всеки елемент ще си "говори" с другия. Като цветове, вероятно ще изберете нещо неутрално.

Везни: Украса в златно

Вие имате един цвят, който предпочитате за украса за Коледа. И това е златистото. Може да го комбинирате с някакви медни елементи. Но това ще е достатъчно за вас - и атмосферата ще я има, ще е елегантно, хармонично, дискретно и балансирано.

Скорпион: Лилаво и червено

Вие обичате мистиката, а тези цветове ще паснат най-добре на концепцията ви. Нещо повече - дори ще приглушите останалата светлина. Това може и да не се хареса много на близките ви, но им напомнете, че празникът не е само украсата.

Стрелец: Естествени материали

При вас доминиращият цвят ще е зеленият. Вие ще наредите всякакви декорации от дърво, керамика и стъкло. На празничната трапеза ще осигурите щедри ястия, с които ще гарантирате усмивките на близките.
 

Козирог: Винтидж украса

Вие сте вдъхновени от онези мънички фигурки, които помните от детството си. Затова ще търсите и по-тъмни и класически цветове.

Водолей: Абсолютна ексцентричност

Вие ще посрещнете близките в дома си с богата украса. От небето ще летят ангели, навсякъде ще има гирлянди, джуджета, пеещи орнаменти. С цветовете няма да се съобразявате по никакъв начин, вие сте над тези неща.

Риби: Истинско произведение на изкуството

Вие ще заложите на красиви детайли със сантиментална стойност. Цветовете, които най-много ще ви допаднат, са синьото и лилавото.