Перфектните червени устни, прическа, която ще издържи до малките часове на нощта и удобен тоалет, подходящ както за парти в домашна обстановка, така и за клуб или заведение без строг дрес-код. Какво повече ѝ трябва на Edna жена за перфектния външен вид за новогодишното парти?

А как да си направим един фантастичен грим за посрещане на Новата 2017 г. и коя е онази прическа, която ще издържи без да се налага да я пооправяме през час пред огледалото, показва Натали в новото си видео от канала Natali's Beauty във Vbox7.com:

Топ 3 на предпоставките за издръжлив грим:

Кожата

За да издържи гримът през цялата вечер - от официална вечеря, до танци в малките часове на нощта, трябва да подготвим кожата си подобаващо. За целта е добре да използваме основа за грим, която хидратира, предпазва кожата, но освен това запълва пори и несъвършенства и ще помогне на макиажа да се задържи за дълго по лицата. От нея поставяме с леки потупващи движения по челото, отстрани на нослето, по нослето и брадичката.

След като сме поставили фон дьо тенът и малки количества коректор фиксираме цялото лице с полупрозрачна пудра, голяма четка и потупващи движения. Важно е движенията да са потупващи, за да не размазваме кремообразните продукти, а просто да ги фиксираме.

Три домашни маски за красиво лице през зимата (ВИДЕО)

Очите

Ако искаме сенките ни да се задържат за по-дълго време върху клепачите, важно условие е да нанесем основа за сенки, която да изравни цвета и да позволи на сенките да изпъкнат по-добре.

А ако искаме миглите ни да са красиви, обемни, дълги и извити през цялата вечер, сега е подходящият момент да се спрем на чифт изкуствени мигли, които ще отворят окото допълнително и ще направят погледа ни още по-красив.

Устните

А ето и тайната на перфектните устни в червено, които ще останат такива през цялата вечер.

Изрисувайте кръстче в центъра на горната устна. След това отпуснете устните си и изрисувайте съвсем леко черта от ъгълчето към центъра и съединете чертите. Запълнете цялата устна с молива. За долната устна, усмихнете се леко и изрисувайте дъга в центъра й. После съединете с външните ъгълчета и отново запълнете.

Нанесете матово червено червило по устните и използвайте тънка салфетка, за да попиете част от мазнината в продукта. Нанесете и втори слой. Така си гарантирате, че устните ще са наситено матово червени за цялата вечер.

10 умни и странни трика, които всеки трябва да знае (ВИДЕО)

Прическата, която няма да се развали цяла нощ

Предварително измийте, изсушете и изправете косата си с преса. В корените поставете малко сух шампоан за обем, който наистина създава чудесна текстура без нуждата от топиране с гребенче. Просто впръскайте на слоеве и с кръгообразни движения втрийте и разнесете продукта. После разделете косата настрани с много дълбок път и пригладете цялата коса в ниска конска опашка. Завържете с ластик. Изтеглете един дълъг кичур от опашката, напръскайте го с лак и усучете, за да прикриете ластика. Фиксирайте го с фиби в цвета на косата.

Десет супер трика за перфектна прическа

Перфектният тоалет за всеки повод

Разбира се, това е малката черна рокля - вечната класика в гардероба на всяка жена, която никога няма да излезе от мода или да бъде неподходяща за каквото и да било събитие. Комбинирайте я смело с официална обувка и сако, а защо не и с ботушки и кожено яке - всичко зависи от мястото и това как ще се чувствате най-комфортно.