Актрисата от „Откраднат живот“ Йоана Буковска-Давидова разказа пред камерата на Мон Дьо в "Събуди се", че е харесала героинята си Виолета Захариева още от първите две сцени, които са й дали за кастинг.

ЛЮБИМИТЕ ГЕРОИ ОТ „ОТКРАДНАТ ЖИВОТ“ С И БЕЗ ПРЕСТИЛКИ (СНИМКИ)

Моята голяма амбиция беше да разбера защо тази жена е станала такава. Дълбоко в себе си бях убедена, че това е тайната защитна маска“, добави актрисата.

Тя подчерта, че е непосилно трудно да изиграеш болен от рак човек.

Темата на NOVA: Зад кулисите на най-новите български филми

Буковска губи своята майка именно по този начин, което превръща сюжета на сериала в лична история. „Киното е моята стихия, а театърът - моя лаборатория. Виолета Захариева е еманация на това, което съм постигнала като актриса през последните 10 години и на развитието ми в театъра. Тя показа всички останали страни в емблематичните ми роли, които са били засенчвани до този момент от повърхностното определение „секссимвол“, което се превърна във водеща категория. Мисля, че тя успя да премахне тази стигма“, добави Йоана.

Ново начало с новите лица в „Откраднат живот: Възмездието“

Тази седмица в "Откраднат живот: Възмездието" от 20:00 ч. по NOVA ще бъде решена съдбата на Вяра Добрева и Борис Тасев за мястото им в отделението на МБАЛ. „Св. Кирил“. Решаващият момент за избор на нов специалист ще се превърне в истинска надпревара между лекарите в отделението, които ще се озоват в поредица от неочаквани медицински случаи с Вяра и Борис.

Вяра Добрева и Борис Тасев
NOVA

Защитата на различните фаворити ще ескалира до интриги и директна конфронтация между дългогодишните професионалисти. Сестра Жекова ще продължи да търси пътека за осиновяването на Коко. Д-р Мазов ще изненада д-р Хинова, влизайки в неочакваната роля на спасител. Калин Генадиев ще се изправи пред най-важния отговор в живота си – резултатите от изследването за ХИВ вирус.

Димо Алексиев
NOVA

Кой ще бъде новият избран специалист в болницата? Какви ще бъдат резултатите на Калин? – ще разберете тази седмица, от вторник до петък, в 20:00 ч. по NOVA.