Публиката избра Антония, Тереза и Христина във втория полуфинал
Тази вечер зрителите на NOVA станаха свидетели на втория полуфинал в музикалната надпревара „Звездите в нас“. Останалите пет отбора влязоха в оспорваната битка, а след края й публиката в студиото определи и вторите трима финалисти, които ще имат шанса да спечелят с таланта си голямата награда от 50 000 лева. И тази неделя най-емоционалната част бе разпадането на отборите, което предизвика сълзи в очите на участниците.

В първия етап на полуфинала на сцената се качиха отборите „Уитни Хюстън“, „Йордан Караджов“, „Тина Търнър“, „Миро“ и „Джеси Джей“. С последните си съвместни изпълнения, те за пореден път показаха изключителните си музикални и артистични умения в образите на идолите си. Към втората част на музикалната надпревара продължиха трите женски отбора „Уитни Хюстън“, „Джеси Джей“ и „Тина Търнър“.

След вторите изпълнения публиката в залата държеше в ръцете си най-важното решение. Феновете на „Звездите в нас“ дадоха вота си за индивидуалните участници, които ще се изправят един срещу друг на големия финал. Сърцата на зрителите в студиото грабнаха Христина като Уитни Хюстън, Тереза като Джеси Джей и Антония като Тина Търнър.

„Много искам да спечеля. Искам да съм на сцената всеки ден. Вече сънувам, че не слизам от нея и съм победител“, каза Тереза секунди преди финалната битка. „Момичета, благодаря ви. Аз нямаше да съм това без вас. И трите сме Тина Търнър“, сподели през сълзи Антония, след като разбра, че именно тя е шестият финалист, който ще се бори за наградата от 50 000 лева.

На големия финал един срещу друг в последни имитаторски битки ще се изправят Милена като Селин Дион, Християн като Бруно Марс, Сонай като Веселин Маринов, Христина като Уитни Хюстън, Тереза като Джеси Джей и Антония като Тина Търнър. Финалистите ще изпеят по две песни, а в едната от тях ще има и специална изненада за зрителите. Кои песни ще изберат участниците? Каква ще бъде изненадата? Кой ще си тръгне с голямата награда? Как публиката ще класира изпълнителите? – зрителите на NOVA ще разберат на големия финал на „Звездите в нас“ на 11 декември (неделя) от 20:00 ч. по NOVA.