/ NOVA
Кампанията продължава вече няколко месеца
Актрисата Елена Петрова подкрепи инициативата на областния управител - Марио Тодоров, „Да на ваксинацията“.

Кампанията продължава вече няколко месеца и успя да привлече известни личности от различни сфери, съобщиха от Областна администрация. Първи се включиха всички мотоклубове от Плевен, които организираха мотообиколка по централните улици "с шума на мотори хората да се събудят за добрата идея".

Съдебната палата в Плевен с ново работно време заради COVID-19

След рокерите, световният шампион по бокс Детелин Далаклиев направи свое видео обръщение към съгражданите, които отлагат, "да използват периода на ниска нива на зараза с коронавирус за ваксинация".
 

Инициативата подкрепиха и от фолклорен танцов клуб "Северняците" с ръководител Джейлян Демирев, които изнесоха голям концерт на площада с призиви за имунизация. Иво Георгиев, управител на голяма фирма за поддържане чистотата в населени места от региона, също призова да се имунизират хората, "за да се осигури по-безопасна работна среда".

Колко е трайността на ваксините срещу COVID-19 (ВИДЕО)

Кампанията продължава, а актрисата Елена Петрова пожела да се обърне към жителите и гостите на град Плевен с думите„Ваксинирайте се, важно е! Ако искаме да продължим да живее здрави, смислени, да отглеждаме децата си, здрави! Да им даваме пълноценен живот, да се грижим за нашите родители, просто го направете. Така животът ще има по-голям смисъл и ще можем да го живеем от тук нататък“.